logo horoscoopboek mobiele versie
ram

Ram 21 maart tm 20 april

De Ram is een stoere durf-al en staat altijd vooraan als er iets te beleven valt. Hij is moedig en zegt waar het op staat. Rammen blijven altijd jeugdig en vervelen zich geen moment. Ze hebben veel energie die ze kwijt moeten in sporten en bewegen. Omdat ze soms te snel gaan en niet goed opletten, stoten ze zich vaker dan andere dierenriemtekens.

Beroemde rammen:

Johann Sebastiaan Bach, Anton Geesink, Helmuth Kohl, Kirsten Stewart.

stier

Stier 21 april tm 21 mei

Stieren zijn echte levensgenieters. Ze houden van lekker eten en drinken en luieren. Ook zijn het harde werkers. Ze stoppen pas als iets echt af is, ook al duurt dat heel lang. Stieren zijn stabiel en betrouwbaar. Ze waarderen kunst en zijn vaak grote kenners op dit gebied. Een magere bankrekening kennen ze niet want ze zijn goed met geld.

Beroemde stieren:

Koning Willem Alexander, Jan Peter Balkenende, Johan Cruyff, Robert Pattisson.

tweeling

Tweeling 22 mei tm 21 juni

Een Tweelingen houdt van communiceren. Ze praten heel graag en weten overal wel iets vanaf. Ze hebben een scherp intellect en kunnen goed schrijven. Ze zijn nieuwsgierig naar alles en iedereen en erg beweeglijk. Met een Tweelingen verveel je je nooit! Ze hebben humor waarbij vooral woordgrapjes favoriet zijn.

Beroemde tweelingen:

Erica Terpstra, Johny Depp, Jean Paul Sartre, Nicole Kidman.

kreeft

Kreeft 22 juni tm 23 juli

Een Kreeft is een echt familiemens. Ze zorgen graag voor anderen en cijferen zichzelf daarbij weg. Ze hebben een groot hart en zullen niet snel ‘nee’ zeggen. Kreeften hebben stemmingswisselingen omdat ze vanuit hun gevoel leven. Een Kreeft is empathisch en warm.

Beroemde kreeften:

George Bush, Nelson Mandela, Prins Bernhard, Tom Cruise.

leeuw

Leeuw 24 juli tm 23 augustus

Leeuwen laten zich graag horen. Als ze ergens binnenkomen worden ze door iedereen gezien. Het zijn warme persoonlijkheden en uitstekende coaches. Ze halen het beste in je naar boven. Je kunt een Leeuw beter niet negeren want daar houden ze helemaal niet van.

Beroemde leeuwen:

Barack Obama, Theo van Gogh, Harry Mulisch, Jennifer Lopez.

maagd

Maagd 24 augustus tm 23 september

Een Maagd is iemand die van details houdt. Ze kunnen zich daarin verliezen en de rode draad kwijtraken. Een Maagd is vlijtig en zuiver. Ze zijn goudeerlijk en kritisch. Je weet wat je aan ze hebt. Maagden kunnen teruggetrokken leven omdat ze niet goed overweg kunnen met teveel indrukken.

Beroemde maagden:

Michael Jackson, Sean Connery, Ramses Shaffy, moeder Teresa.

weegschaal

Weegschaal 24 september tm 23 oktober

Een Weegschaal is heel sociaal. Hij is vriendelijk en diplomatiek. Ruzie krijgen met een Weegschaal is vrijwel onmogelijk. Ze bedekken veel met de mantel der liefde en zullen nooit rechtstreeks zeggen wat ze van iets vinden. Ze zijn zeer modebewust en houden erg van harmonie en balans.

Beroemde weegschalen:

Prins Johan Friso, Giuseppe Verdi, Job Cohen, Kim Kardashian.

schorpioen

Schorpioen 24 oktober tm 22 november

Een Schorpioen valt meestal niet zo op. Omdat ze liever de kat uit de boom kijken, houden ze zich afzijdig. Pas na jaren leer je een Schorpioen echt kennen. Hij moet je dan helemaal kunnen vertrouwen. Ze hebben een zeer diep gevoelsleven en kunnen mensen en situaties perfect analyseren.

Beroemde schorpioenen:

Hillary Clinton, Marco van Basten, Anna Hathaway.

boogschutter

Boogschutter 23 november tm 22 december

Boogschutters houden van reizen en ruimte. Ze zijn filosofisch en hebben vaak een goed gevoel voor humor, waar ze hun morele opvattingen in stoppen. Een Boogschutter heeft altijd iets interessants te vertellen. Ze omringen zich graag met voorwerpen uit andere culturen. Ze zijn joviaal en ruimhartig.

Beroemde boogschutters:

Gerard Reve, Jules Deelder, Brad Pitt, Miley Cyrus.

steenbok

Steenbok 23 december tm 20 januari

Steenbokken willen graag iets bereiken in hun leven. Ze voelen zich snel verantwoordelijk en nemen dat heel serieus. Een Steenbok is behulpzaam en betrouwbaar. Ze geven je een veilig gevoel. Ze hebben een spirituele kant waar ze niet mee te koop lopen.

Beroemde steenbokken:

Henk de Velde, Kate Moss, Kate Middleton.

Waterman 21 januari tm 18 februari

Watermannen zijn non-conformismistisch en eigenzinnigheid. Ze houden enorm van hun vrijheid en laten zich niet aan banden leggen. Het zijn originele denkers die idealistisch zijn ingesteld. Deze rebellen gaan de confrontatie met regels niet uit de weg.
Ze zijn sociaal en hebben een groot netwerk met mensen die hetzelfde denken als zij en dezelfde idealen hebben. Ze weten als geen ander wat vriendschap is maar ze hechten zich niet. Want ze houden absoluut niet van verwachtingen en verplichtingen. Ze behandelen iedereen als gelijke en zijn niet onder de indruk van opgelegde macht.
Watermannen zijn rationeel en gericht op de toekomst. Vaak houden ze van hele oude zaken zoals archeologie als ook futuristische dingen als ruimtevaart en SF. Ze hebben uitgesproken meningen en trekken zich weinig aan van wat anderen van hen vinden. Het zijn de excentrieke Paradijsvogels in de dierenriem.

Beroemde watermannen:

Nicolas Sarkozy, Oprah Winfrey, koningin Beatrix, Ans Markus, Mozart, Jennifer Aniston en Thomas Edison.

vissen

Vissen 19 februari tm 20 maart

De Vissen is dromerig en heeft veel fantasie. Ze zijn uitgesproken lief en empathisch. Een Vissen zal altijd iemand helpen die dat nodig heeft. Ze zijn heel intuïtief en spiritueel. Ze voelen veel dingen aan en hebben een rijk innerlijk leven.

Beroemde vissen:

Elizabeth Tayler, Piet Mondriaan, Michelangelo, Chopin, Herman van Veen, Jessica Biel.