Zondag 1 oktober
De strijdlustige Mars staat in een harmonische verbinding met de god van de onderwereld Pluto. Dat geeft vuurwerk! Dit is een sterke aftrap van de maand oktober. Het is een intense dag waar veel vuurenergie vrijkomt. Niks luie zondag en niks lauwe bewegingen.
Sterrenbeelden die hier het meest aan beleven zijn Rammen en Schorpioenen.

Dinsdag 3 oktober
Mars is een stukje opgeschoven en nu is het de beurt aan de liefdesgodin Venus om in een harmonische verbinding met Pluto te komen. Dit is ook intens en veelachtig maar het speelt zich meer van binnen af. Verbindingen gaan naar een warme intensiteit waar het verlangen naar nabijheid de drijfveer is.
Sterrenbeelden die hier het meest aan beleven zijn Stieren, Weegschalen en Schorpioenen.

Donderdag 5 oktober
Vandaag hebben we een Volle Maan in Ram. De Zon staat er recht tegenover in Weegschaal dus zowel Mars ( van Ram) als Venus (van Weegschaal) zijn nauw betrokken. Een Volle Maan is altijd een hoogtepunt van een proces en nu gaat het over relaties, liefdesrelaties wel te verstaan. Dit wordt behoorlijk versterkt omdat de betrokken planeten Venus en Mars heel dichtbij elkaar staan. Beiden zijn op audiëntie geweest bij Pluto en hebben zich daar opgeladen.
Het feest kan beginnen!
Sterrenbeelden die hier het meest aan beleven zijn Rammen, Stieren, Kreeften, Weegschalen en Schorpioenen. En ik vermoed alle anderen ook!