horoscoopboek door elodie hunting
horoscoopboek
ram horoscoop

Ram

De Ram is een stoere durf-al en staat altijd vooraan als er iets te beleven valt. Hij is moedig en zegt waar het op staat. Rammen blijven altijd jeugdig en vervelen zich geen moment. Ze hebben veel energie die ze kwijt moeten in sporten en bewegen. Omdat ze soms te snel gaan en niet goed opletten, stoten ze zich vaker dan andere dierenriemtekens.

stier horoscoop

Stier

Stieren zijn echte levensgenieters. Ze houden van lekker eten en drinken en luieren. Ook zijn het harde werkers. Ze stoppen pas als iets echt af is, ook al duurt dat heel lang. Stieren zijn stabiel en betrouwbaar. Ze waarderen kunst en zijn vaak grote kenners op dit gebied. Een magere bankrekening kennen ze niet want ze zijn goed met geld.

tweeling

Tweelingen

Een Tweelingen houdt van communiceren. Ze praten heel graag en weten overal wel iets vanaf. Ze hebben een scherp intellect en kunnen goed schrijven. Ze zijn nieuwsgierig naar alles en iedereen en erg beweeglijk. Met een Tweelingen verveel je je nooit! Ze hebben humor waarbij vooral woordgrapjes favoriet zijn.

kreeft horoscoop

Kreeft

Een Kreeft is een echt familiemens. Ze zorgen graag voor anderen en cijferen zichzelf daarbij weg. Ze hebben een groot hart en zullen niet snel ‘nee’ zeggen. Kreeften hebben stemmingswisselingen omdat ze vanuit hun gevoel leven. Een Kreeft is empathisch en warm.

leeuw horoscoop

Leeuw

Leeuwen laten zich graag horen. Als ze ergens binnenkomen worden ze door iedereen gezien. Het zijn warme persoonlijkheden en uitstekende coaches. Ze halen het beste in je naar boven. Je kunt een Leeuw beter niet negeren want daar houden ze helemaal niet van.

maagd horoscoop

Maagd

Een Maagd is iemand die van details houdt. Ze kunnen zich daarin verliezen en de rode draad kwijtraken. Een Maagd is vlijtig en zuiver. Ze zijn goudeerlijk en kritisch. Je weet wat je aan ze hebt. Maagden kunnen teruggetrokken leven omdat ze niet goed overweg kunnen met teveel indrukken.

weegschaal horoscoop

Weegschaal

Een Weegschaal is heel sociaal. Hij is vriendelijk en diplomatiek. Ruzie krijgen met een Weegschaal is vrijwel onmogelijk. Ze bedekken veel met de mantel der liefde en zullen nooit rechtstreeks zeggen wat ze van iets vinden. Ze zijn zeer modebewust en houden erg van harmonie en balans.

schorpioen horoscoop

Schorpioen

Een Schorpioen valt meestal niet zo op. Omdat ze liever de kat uit de boom kijken, houden ze zich afzijdig. Pas na jaren leer je een Schorpioen echt kennen. Hij moet je dan helemaal kunnen vertrouwen. Ze hebben een zeer diep gevoelsleven en kunnen mensen en situaties perfect analyseren.

boogschutter horoscoop

Boogschutter

Boogschutters houden van reizen en ruimte. Ze zijn filosofisch en hebben vaak een goed gevoel voor humor, waar ze hun morele opvattingen in stoppen. Een Boogschutter heeft altijd iets interessants te vertellen. Ze omringen zich graag met voorwerpen uit andere culturen. Ze zijn joviaal en ruimhartig.

steenbok horoscoop

Steenbok

Steenbokken willen graag iets bereiken in hun leven. Ze voelen zich snel verantwoordelijk en nemen dat heel serieus. Een Steenbok is behulpzaam en betrouwbaar. Ze geven je een veilig gevoel. Ze hebben een spirituele kant waar ze niet mee te koop lopen.

waterman horoscoop

Waterman

Een Waterman is graag met vrienden en gelijkgestemden. Ze zijn de vernieuwers van de samenleving en hebben niet zoveel met regels en voorschriften. Ze zijn anders en lopen uit de pas. Watermannen zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen.

vissen horoscoop

Vissen

De Vissen is dromerig en heeft veel fantasie. Ze zijn uitgesproken lief en empathisch. Een Vissen zal altijd iemand helpen die dat nodig heeft. Ze zijn heel intuïtief en spiritueel. Ze voelen veel dingen aan en hebben een rijk innerlijk leven.

rand