horoscoopboek door elodie hunting
horoscoopboek
gepersonaliseerd horoscoopboek

Gepersonaliseerd horoscoopboek

In dit boek wordt beschreven in welk energieveld je bent geboren. Op het moment van geboorte wordt er leven geblazen in het energieveld dat precies dan aanwezig is. Dit energieveld is zichtbaar in de astrologische constellatie aan de hemel. Astrologen kunnen dit energieveld duiden en begrijpelijk maken voor de persoon in kwestie.

Zo’n energieveld heet een radix of persoonlijke horoscoop. Elke mens is uniek en elke horoscoop is uniek. In dit boekje vind je een heldere beschrijving van je karakter en hoe je je verhoudt tot je omstandigheden waarin je leeft. Het laat zien wat lastige levensgebieden zijn en waar je sterke kanten liggen. Vaak zijn de lastige gebieden de omstandigheden waar je aan groeit. Waar jij je diamant aan slijpt tot een transparante, stralende steen. Een voorbeeld van enkele boeken vind je hier.

Je bent veel meer dan alleen je sterrenbeeld.

Elk boekje wordt opnieuw geschreven. Er zijn dus geen algemene teksten want ik schrijf het zo persoonlijk mogelijk. Je sterrenbeeld is onderdeel van de volledige horoscoop en zo kan het heel goed dat je weliswaar bijvoorbeeld een Waterman bent, maar omdat er veel Visseninvloed is in je horoscoop, herken je daar meer in.

Een passende horoscoop in boekvorm, voor iedere bijzondere gelegenheid. Een bijzonder cadeau, waardevol en uniek. Een boek bestellen? Houd rekening met een levertijd van 3 weken. Als je het boek eerder wilt geef dat dan aan. Na bestelling wordt er altijd contact met je opgenomen. Tijdens dit gesprek kun je eventuele wensen qua vormgeving doorgeven. Dit bijzondere boek is het ultieme cadeau voor bijzondere momenten; schenk een horoscoop!

Het boek is voorzien van afbeeldingen die de tekst versterken en indien wenselijk ook met foto’s door jou zelf aangeleverd. Na je bestelling neem ik contact met je op om de details door te spreken.

Het boek bevat ongeveer 35 á 40 pagina’s in A5 formaat.

lijntje
quote horoscoop ram

Horoscoop

Een horoscoop wordt berekend op grond van geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd. Er ontstaat een cirkelvormige weergave van hoe de planeten stonden bij geboorte. Het dierenriemteken waar de Zon in stond ten tijde van geboorte bepaalt welk sterrenbeeld je bent. Ook de Maan en de ascendant, het rijzende dierenriemteken aan de oostelijke horizon, zijn belangrijke factoren. Astrologie werkt met 10 planeten die allemaal een directe relatie hebben met de 12 dierenriemtekens. De astroloog kent deze symbolentaal en weet hoe hier een begrijpelijk verhaal van te maken. Dit heet duiden.

Achterin elk boek vind je de horoscooptekening van de persoon waar het boek over gaat.

rand