horoscoopboek door elodie hunting
horoscoopboek
elodie hunting

Elodie Hunting

Ik ben opgegroeid met astrologie en ben op mijn 19e begonnen met het vak te leren. Astrologie is ontzettend boeiend en gaat nooit vervelen. Tijdens het bestuderen van astrologie kwam ik als vanzelf terecht in de Westerse esoterie. Een ontzettend rijk kennisgebied dat zowel het intellect als ook de ziel voedt.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het duiden van horoscopen. Mijn kennis komt uit mijn astrologische praktijk, uit boeken, uit gerichte meditaties, en uit het Leven. Ik houd me naast astrologie bezig met tarot, kabbala, mystiek, alchemie, mythologie en het hermetisme. Ik hou ook erg veel van schrijven.

Ik ben parttime werkzaam  als leerkracht in het basisonderwijs en moeder van drie kinderen. Kinderen zijn toch wel mijn favoriete mensen.

Ik schrijf elke maand een Hemel met astrologische vooruitzichten voor het online platform Koorddanser en ook op deze site vind je mijn wekelijkse astrologische voorspellingen voor de twaalf sterrenbeelden. Ook heb ik talloze artikelen geschreven over astrologie en aanverwante esoterische zaken.

Voor meer informatie over workshops, lezingen, cursussen, schrijverijen en consulten elodiehunting@gmail.com of kijk bij blog.

lijntje
sterrenbeeld kreeft
sterrenbeelden
rand