horoscoopboek door elodie hunting
horoscoopboek

FAQ

Als ik een horoscoopboek bestel, kan ik dan mijn eigen wensen doorgeven?
Ja er is ruimte voor persoonlijke wensen of afbeeldingen. Voordat ik begin aan het boek, neem ik contact met je op, zodat je de ruimte hebt om dit door te geven. We stemmen dan af wat de mogelijkheden zijn. Foto’s moeten een goede resolutie hebben bijvoorbeeld, anders worden ze te korrelig.

Is het mogelijk dat ik meerdere boeken van dezelfde horoscoop afneem?
Ja dat is mogelijk.

Hoe lang duurt het voordat het boek gereed is?
Het duurt ongeveer 3 á 4 weken voor dat het boek gereed is. Wil je het boek sneller ontvangen, geef dat aan. Ik kijk dan wat ik voor je kan doen.

Kan ik ook een boek met meerdere personen erin laten maken?
Uiteraard is dat mogelijk. Na bespreking van je wensen, zal ik een passende prijsopgave mailen.

Wordt de horoscoop via de computer berekend?
De persoonlijke horoscoop wordt berekend met astrologische software maar ik teken elke horoscoop met de hand in. Vervolgens schrijf ik de teksten voor elke horoscoop opnieuw. Er zijn dus geen algemeen gegenereerde teksten. Dat is het unieke van deze horoscoopboeken.

Verzenden
Zodra het horoscoopboek gereed is, gaat het boek in druk. Daarna wordt het boek verzonden naar het opgegeven afleveradres. De verzendkosten bedragen € 6,95.

Retourneren en herroepingsformuler
Indien je een bestelling hebt geplaatst in onze webshop, heb je 14 dagen de tijd om  het product te retourneren. Het product moet uiteraard ongebruikt zijn en in zijn oorspronkelijke verpakking zitten. Indien je een product wenst te retourneren, dien je gebruik te maken van het herroepingsformulier.

Dit dien je VOORAF te mailen aan elodiehunting@gmail.com. Zodra het product door ons is ontvangen (je hebt daarvoor 14 dagen de tijd om het terug te sturen), zullen wij binnen 7 dagen het bedrag overmaken. Wij maken de kosten van het product over en de  verzendkosten.

Uitzonderingen:

  • indien je meer producten hebt besteld worden de verzendkosten niet gecrediteerd.
  • Bij maatwerk Horoscoopboeken geldt deze retour-mogelijkheid niet. Deze boeken zijn op maat en in overleg met je gemaakt en kunnen dus niet retour worden gedaan.

Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden staan vermeld op de site.

Betalen
Het is mogelijk om te betalen via bankoverschrijving. Het correcte bankrekeningnummer is NL 18 ABNA 0248 9998 18.

lijntje
bestel een horoscoopboek door elodie hunting