De horoscoop van februari 2019 laat over het algemeen een wat lauw platje zien. Maar voor sommige sterrenbeelden is dat helemaal anders…

Het wordt een wat lauwe maand. Welzijnstemperatuur op zo’n 25 graden. Natuurlijk is er wel iets te beleven, maar dat is van korte duur. Op 15 februari laat de horoscoop van februari 2019 een pittig scheidingsaspect zien tussen Mars en Uranus en dat geeft vuurwerk! Dit is de dag na de 14e, Valentijnsdag. Als dat maar goed gaat. Die energie moet een weg vinden en een mooi kanaal daarvoor is een overdreven super-verrassing. Helemaal over de top en met alle toeters en bellen die jij je maar kunt bedenken. Of een hypermodern liefdescadeau zoals een ruimtereisje naar de maan. Voor de meesten van ons zal de aanloop naar de 15e wat hobbels geven en afhankelijk van je eigen horoscoop valt het enigszins mee, of vies tegen. Wat mag je verwelkomen deze maand? Lees in deze horoscoop van februari 2019 je eigen sterrenbeeld, maar ook de teksten van de tekens waar je Maan en je ascendant in staan. Deze bereken je snel op www.astro.com of mail me even dan reken ik het voor je uit.Gerelateerde afbeelding

Ram
Jij behoort tot een van de sterrenbeelden die voelt dat er spanning wordt opgebouwd en welke zich op de 14e/15ezal ontladen. Hoe kun je dit zo goed mogelijk kanaliseren? Door je uit te spreken en niets op te kroppen. Door niet uit te stellen, maar direct aan te pakken. De ontlading is ook een bevrijding, al gaat het er wat heftig aan toe. Je gaat iets kwijtraken wat niet (meer) bij je huidige zelf past. En dat is toch ook fijn, nietwaar? Er volgt direct een spectaculair nieuw begin.

Stier
Grote kans dat je veel van huis bent. Jij blijft liever waar je bent want je kunt niet zo goed tegen verandering. Maar gek genoeg ervaar je deze uithuizigheid als heel positief. Je geniet volop en voelt je thuis tussen de mensen om je heen. Je vindt makkelijk aansluiting en gaat nog lang niet naar huis! Je leert heel veel deze maand. Geen kleine dingetjes, maar grote filosofische wijsheden. Ze verruimen je blik en geven je voelbare ruimte om te zijn wie je bent. En daar ben jij nu eens heel tevreden mee!

Tweelingen
Jij blijft heel dicht bij jezelf deze maand. Dat gaat eigenlijk moeiteloos. Jouw terrein is je brein. Zodra je moet gaan voelen wordt alles chaos en raak je de draad kwijt. Dus ga en blijf jij lekker in je hoofd zitten. Heerlijk! Halverwege de maand ervaar je een keerpunt. Je hebt dan momenten waarop je overspoeld wordt door je emoties! Onthoud dat erover nadenken, erover praten en schrijven jou heel veel helderheid en rust brengt. Want het brein, da’s jouw terrein.

Kreeft
De liefde. Daar draait het om voor jou deze maand. Waar je ook kijkt en wat je ook meemaakt – je ziet alleen maar liefde. Dat je liefde bent voel je tot in je vezels en dus straal je dat ook uit. Je merkt het ook aan de reacties van mensen. Kreeften die toe waren aan een nieuwe auto of telefoon, gaan daar deze maand werk van maken. Je gaat erop vooruit want je bent niet bang om geld uit te geven. Het is alleen maar gestolde energie die jij weer in beweging brengt. Geniet!

Leeuw
Hm … jij moet jezelf beheersen deze maand. Je hebt allerlei plannen over wat je allemaal wilt gaan doen en je agenda kent geen lege velden. Maar! Het leven heeft iets anders voor je in gedachten. Je zit meer thuis dan je verwacht en je komt nauwelijks aan jezelf toe. Anderen doen een beroep op je, en dan met name kinderen. Zeker als het je eigen kinderen zijn voel jij je verantwoordelijk. Maar in alle andere gevallen baal je nogal. Zie het als een creatieve les in het leven in het nu. Meer is er toch niet.

Maagd
Je hebt de neiging om veel teveel woorden te gebruiken en daarmee verlies je aan kracht. Probeer wat minder je best te doen (lees: controle te hebben) en laat dingen gaan. Je hebt niets onder controle, hoe graag je dat ook wilt. Halverwege deze maand word je geraakt door iets. Daar wil je meer van weten en juist dat gaat niet. Door in de ervaring te blijven en het niet te benoemen (lees: controleren) blijf je er zo dicht mogelijk bij.

Weegschaal
Jouw familie is je erg dierbaar. Deze maand verkeer je vaak in hun gezelschap en dat vind je fijn. Wat je ook doet deze maand is toekomstplannen maken. Je fantaseert en droomt en verwacht dat het er nooit van zal komen. Daar kun je wel eens ongelijk in hebben. Als een geliefde zich ermee bemoeit, komt het allemaal binnen handbereik. Een ruzie in je directe omgeving brengt jou uit balans. Bemoei je er niet mee en bewaak je grenzen!

Schorpioen
Je weet al lang dat er een verandering aan zit te komen. Dat voel jij aan je water maar je hebt geduld. Je hebt niets hoeven afdwingen want deze maand gebeurt het als vanzelf. Als een van de weinigen ben je voorbereid en val je niet van je stoel van schrik rond de 14e. Je neemt afscheid van iemand omdat jullie elkaar niets meer te zeggen hebben. Dat is goed. er is geen rancune of andere negatieve gevoelens. Je laat deze maand een hele wijze kant van jezelf zien.

Boogschutter
Dit wordt een heerlijke maand, Boogschutter! Je hebt vrijheid, je hebt tijd, je hebt leuke mensen om je heen en je hebt de liefde! Wat wil je nog meer? Niks toch? Het is helemaal goed zoals het is. Natuurlijke gebeuren er ook minder leuke dingen, maar ze deren je niet. De liefde hangt als een perfecte firewall om je heen en houdt je in de love-zone. Geniet maar van dit bijzondere gevoel.

Steenbok
Het is even bikkelen geweest voor jou de afgelopen weken. Dingen gingen niet vanzelf en je moest overal heel erg je best voor doen. Daar word je moe van en precies dat voel jij deze maand. Je hebt niet zoveel energie en bent wel aan een reisje toe. Of gewoon op de bank met een lange, goede serie. Geef daar gerust aan toe. En oh ja, de liefde! Reken maar dat die je gunstig gezind is deze maand. Voor je het weet zit je in een romantische relatie en laat jij je betoveren door zoete woorden.

Waterman
Je bent creatief! Een probleem waar je al langer mee te kampen hebt los jij deze maand op. En dat blijft niet onopgemerkt! Je trekt aandacht en dat doet je zelfvertrouwen groeien. Je voelt je hartstikke goed en dat straal je uit. Wel heb je de neiging om te overdrijven terwijl dat helemaal niet nodig is. Probeer dus van tijd tot tijd wat afstand te nemen en je gezonde boerenverstand te gebruiken. En iets minder praten zou fijn zijn.

Vissen
Woeps, jij krijgt het voor het zeggen deze maand! Men wil weten wat je denkt, wat je voelt en wat je wilt! Ineens moet jij je uit gaan spreken en dat ligt niet zo in je aard. Ben je creatief? Start dan met een nieuw beeldend project. Je hebt een machtig mooie inspiratie deze maand en als je eraan toegeeft kom jij je atelier niet meer uit. Je gaat ergens helemaal in op. Vissen die schrijven, schrijven ontroerend mooie dingen.