De liefde is belangrijk voor iedereen en deze maand wordt Vissen getrakteerd op een goede dosis romantiek. Iedereen weet dat liefde de drijvende kracht is achter eigenlijk alles, ook al is ze soms vermomd als een hang naar macht of geld. Wie wil er nou niet geliefd worden?
Vissen zwemt moeiteloos mee in de stroom van de liefde en laat zich maar al te graag betoveren.
Maar er is ook zoiets als de ratio. Komende periode is vriendschap een onmisbaar onderdeel van een liefdesrelatie. Is je partner je vriend niet? Dan voel je je eenzaam en onbegrepen. Is je partner je vriend wel dan bevaar je een nieuwe liefdesoceaan waarin de band verdiept wordt.
Geen relatie? Dan kan een vriend die je al jaren kent en onderdeel is van je geschiedenis een geliefde worden.

Omdat Jupiter nu definitief in Ram staat maak je haast met een nieuw begin in je leven. Dit heeft grote invloed op je dagelijkse leven waardoor jij je agenda anders gaat inrichten. Zeg maar gedag tegen je routines want die passen niet meer bij al dit nieuws! Er is een mogelijkheid tot het veranderen van baan of een soort promotie. Grijp je kans want hij komt maar een keer voorbij.

Vissen. A.I. door Elodie Hunting

Ram

Je bent erg druk met je werk en dat doe je met veel plezier en volle overtuiging. Je ziet het nieuwe project waar je mee bezig bent helemaal zitten. Er is echter een ‘maar’. En die zie je in al je enthousiasme over het hoofd. Die ‘maar’ is de financiële kant. Er is je een bedrag toegezegd maar krijg je het ook? Houd dus een vinger aan de pols. Een bepaalde collega is niet je vriend. Sterker nog, je ergert je enorm aan de oppervlakkigheid en onbetrouwbaarheid.

Stier

Zoete liefde heeft je in haar greep. Al een tijdje en je krijgt er geen genoeg van. Eigenlijk zou je dit om willen zetten naar een relatie omdat dit in jou al zo is. Tegelijkertijd ben je bang de ander met je wens af te schrikken, en houd je je mond. Maar eind februari komt deze verkering in een stroomversnelling en durf je eerlijk te zijn. Probeer als het even kan door de bedwelming heen te kijken en de feitelijke werkelijkheid te zien.

Tweelingen

Na een paar weken vertraging is nu het tempo weer terug in je leven. Alsof je een inhaalslag moet maken leef je vooral vooruit en kijk je niet achterom. Ook al zijn er thema’s uit je verleden die zich aandienen, je gaat er niet diep op in. Althans, niet met emoties. Wel reconstrueer je een ingrijpende gebeurtenis opnieuw en komt tot daardoor tot nieuwe inzichten die toch verwerkt moeten worden. Dat lukt je heel aardig door er nuchter en zonder oordeel naar te kijken.

Kreeft

Jeugdvrienden zijn je enorm dierbaar en deze periode helemaal! Je koestert de vriendschap en haalt samen herinneringen op. Zo worden je dromen uit je jeugd weer wakker en raak je enthousiast om iets nieuws te beginnen. Maar dan wel samen met iemand! Een reis naar het buitenland voelt heel bijzonder. Heb je iets met vorige levens? Dan vallen er in je verblijfplaats heel wat kwartjes.

Leeuw

Je wilt graag stappen zetten maar wordt tegengehouden. Omdat er nog zaken niet helder zijn of omdat je thuis harder nodig bent. Je komt voor de keuze te staan waarin je of voor jezelf kiest, of een familielid gaat helpen. Waar ligt je verantwoordelijkheid? Vanaf 8 maart word je zwaar belast. Door geen verzet te plegen kom je hier zonder kleerscheuren doorheen.

Maagd

Je zet je over je ergernissen heen en zoekt naar de verbinding. Als het maar niet te klef wordt allemaal kun je er prima mee leven. Deze gereserveerdheid betreft alleen je emoties en is zelfbescherming. Wat er werkelijk in je omgaat houd je nog even voor jezelf. Je bent vaker thuis dan onder de mensen en dat is een keuze. Dit geldt ook voor thuiswerken want je wilt even doorpakken en projecten afronden.

Weegschaal

Je beleeft een romantische periode met je geliefde en als Weegschaal kun je daar geen genoeg van krijgen! Ook bestaande relaties maken een intense opleving door waarin je opnieuw voor elkaar kiest. De spirituele band die je voelt wordt belangrijker in deze periode. Wat je hierin beleeft deel je alleen met je partner omdat je geen trek hebt in onbegrip vanuit je omgeving of familie. Jij weet dat jullie werkelijkheid bestaansrecht heeft.

Schorpioen

Je weet dat je je meer zou moeten uitspreken maar bent bang dat als je dat doet, je in vervelende conflicten terechtkomt. Dus zoek je naar een manier om het met wat minder lading te vertellen. Humor en relativeringsvermogen is de sleutel. Maar ook lef. Wat kan je gebeuren? Heb je genoeg zelfvertrouwen dan sta je op en laat jij je horen. Zo niet, dan is er werk aan de winkel.

Boogschutter

Je begint aan een nieuwe baan of een nieuw project op je werk. Je bent goed gemotiveerd en daarin speelt je ruime salaris een grote rol. Dit zijn de vruchten van een lange voorbereiding en daarvoor mag jij jezelf een dik compliment geven! Had je nog meer ambitie? Dan is dit een hele goede periode om vaart te maken. Je hebt de wind in je zeilen dus zie en pak die kansen!

Steenbok

Een verhuizing vraagt veel van je energie en je staat op het punt van opgeven. Pak nog even door want het einde is in zicht. In je familie is er onenigheid over geld en je probeert zo neutraal mogelijk te blijven en tot een eerlijke verdeling te komen. Jouw zakelijke visie is belangrijker dan je zelf denkt. Plannen om samen te gaan wonen? Maak dan hele goede financiële afspraken!

Waterman

Er is in deze periode veel gaande bij jou thuis. Je ritme verandert en je agenda verandert mee. Dat is wel even wennen want jij bent niet zo dol op veranderingen. Gewoontes die je hebt ontwikkeld in de laatste jaren moeten worden aangepast aan het nu. Door erover te praten krijg je een beter beeld van hoe het beter aansluit. Een belangrijke focus is hoe jij je voelt. Ga gerust een grens over en zie het als een uitdaging.

Vissen

Je leeft in je eigen mystieke wereld maar ook in de fysieke wereld. Veel Vissen hebben mediamieke gaven en in deze periode worden die sterker. Dromen, maar ook weggedrukte herinneringen komen opnieuw naar de oppervlakte. Ze dragen een boodschap in zich die laat zien waar je nu staat op je levenspad. Financieel gezien wordt dit een zeer goede periode! Op voorwaarde dat je een nieuwe uitdaging aangaat.