Ram
Een kwestie waar je je onzeker over voelde omdat er niet genoeg duidelijkheid was, begint steeds helderder te worden. Onderneem nog even geen stappen want er wordt nog meer onthuld. Je krijgt een pittig bericht deze week.

Stier
Alles loopt lekker en je verzet veel werk. Dat kost je niet eens heel veel energie omdat je het graag doet. Tegen het einde van de week ontmoet je iemand uit je verleden. Het is het begin van een erg leuk avontuur!

Tweelingen
Je zit met achterstallig werk en maakt overuren om het af te krijgen. Sommige Tweelingen hebben pech als apparatuur het laat afweten. Het was dan ook wel aan vervanging toe. Tegen het einde van de week krijg je hulp.

Kreeft
Je weet best dat je goed voor jezelf moet zorgen maar het schiet er vaak bij in. Deze week zit je niet zo lekker in je vel en moet je een stapje terug doen. Je huisapotheek is meestal goed gevuld voor middeltjes tegen kwaaltjes en dat komt nu van pas.

Leeuw
Je hebt een scherpe visie op een actuele kwestie en kunt moeilijk je mond houden. Deze week ondervind je een straffe tegenwind. Neem het niet persoonlijk maar zie het als een kans om je aan te ontwikkelen.

Maagd
Jij reageert vanuit je gevoel deze week en dat is vaak impulsief. Mensen zijn dat niet van je gewend want meestal ben je rustig. Maar emoties zitten je nu te hoog en het moet eruit. Je staat even niet open voor zogenaamde goede bedoelingen.

Weegschaal
Jouw planeet Venus loopt nu in Boogschutter en stemt je positief. Je ziet de grote lijnen in gedragspatronen en ook in je liefdesleven. Nu is het een goede tijd om plannen te maken voor de toekomst.

Schorpioen
Vroege Schorpioenen hebben veel energie! Was je ergens helemaal klaar mee? Dan trek je nu de streep. Dat doe je nogal confronterend en heftig. Grote kans dat je dit moet gaan nuanceren.

Boogschutter
Jouw teken is druk bezet en dat is fijn voor je. Je komt heel gemakkelijk in een lekkere energiestroom en dingen gaan op jouw manier. Grijp niet direct in maar wacht even af. Je hebt de wind in de zeilen!

Steenbok
Nog even volhouden! Je bent aan het afronden en het liefst wilde je dat het gedaan was. Nog even doorbijten want het einde is in zicht. Deze week moet jij je verantwoorden of krijg je de lof die je verdiend hebt na heel hard werken.

Waterman
Op je werk krijg je te maken met een tekort aan budget. Erg lastig want het moet wel gedaan worden. De oplossing ligt in het verleden toen er ook een dergelijke kwestie speelde. Je druk maken heeft eigenlijk weinig zin.

Vissen
Jij kunt een beetje naïef zijn en dan ontgaan dingen je. Dit is zo’n week. Je hebt gewoon teveel indrukken van buiten en je hoofd is overvol. Neem dus je rustmomenten en zorg er vooral voor dat je lekker lang kunt slapen.

Afbeelding: Sagittarius van Jake Baddeley