Deze week is er een zoneclips in Waterman en dit markeert een nieuwe fase. Idealen en denkwijzes die je hebt moeten bijgesteld worden want ze kloppen niet meer met je heden. Omdat Venus van Waterman naar Vissen is gegaan gaan liefdeservaringen van rationeel en betrekkelijk koel naar romantisch en onvoorwaardelijk.Afbeeldingsresultaat voor the best things in life aren't things

Ram
Als het je lukt je tempo aan te passen aan de realiteit, kun je deze week iets moois neerzetten. In plaats van te leiden moet je volgen en goed opletten wat zich aandient. Het gaat deze week over liefde en verbinden en niet over of je gelijk hebt.

Stier
Jouw planeet Venus staat sterk de komende tijd. The best things in life aren’t things. Met andere woorden, je gaat ervaren dat materiële zekerheid je niet geeft waar je echt naar verlangt. De liefde laat zich van haar mooiste kant zien.

Tweelingen
Jij gaat opnieuw bijstellen deze week. Je hebt allerlei meningen bedacht met je brein. Je kunt er niet meer omheen dat ze niet (meer) kloppen met je actuele werkelijkheid. Tijd voor een koerswijziging dus!

Kreeft
De eclips van 15 februari ga jij zeker merken. Chaotische emoties krijgen een rationeel kader en zijn daardoor beter te hanteren. Maar je mist iets … tot dat de liefde om de hoek komt kijken.

Leeuw
Je kunt dit tot een ultieme week maken, als je het grotere geheel ziet. Dan kom je in aanraking met een nieuw netwerk dat je verder brengt in je leven. Neem niet alles persoonlijk en blijf de verbinding zoeken.

Maagd
De liefde lijkt onbereikbaar voor je, maar dat ligt aan jezelf. Wees wat assertiever en neem eens een risico. Prima week om je over te geven aan die prachtige Venus in Vissen, aan de Liefde dus.

Weegschaal
Dit wordt een week naar je hart. Alles gaat over relaties en verbintenissen. Jouw geduld met iemand wordt nu beloond en je mag de vruchten plukken van je eindeloze vertrouwen in de liefde.

Schorpioen
Dat je confronterende dingen doet en zegt, wist je al lang. Dat wordt je niet altijd in dank afgenomen. Deze week juist wel. Je prikt door een illusie en legt de waarheid bloot.

Boogschutter
Beter tot tien tellen dan je meningen rondstrooien. Je wordt overspoeld met warmte en liefde en weet daar niet goed raad mee. Stel geen vragen maar verwelkom de ervaring. Doet je goed.

Steenbok
Je vermogen dingen in de vorm te krijgen komt deze week goed van pas. Je gaat een nieuwe samenwerking aan met iemand die geheel anders is dan jij. Een gouden combinatie.

Waterman
In jouw sterrenbeeld vindt de eclips plaats. Dat betekent dat je een herstart krijgt. Probeer open te staan voor het nieuwe en laat oude patronen achter je. Ze dienen je niet meer.

Vissen
Met Venus in jouw sterrenbeeld ga je een paar heerlijke weken tegemoet. Alles draait om de liefde en je voelt je goed. Je verbinding met universele liefde geeft je ontzettend veel kracht.