Op maandag 13 november is er een prachtige samenstand van Venus en Jupiter. Beide planeten zijn een voorbode van geluk en dus uitgesproken positief. Venus gaat over liefde en fijne dingen en Jupiter over groei en geluk. Zo heel vaak staan deze planeten niet bij elkaar op de manier zoals dat nu gaat gebeuren. Bovendien zijn ze zichtbaar aan de hemel en ook dat is een goed teken want dit is niet altijd het geval. Mensen die een planeet rondom de 7e graad van Schorpioen hebben in hun horoscoop gaan hier zeker iets van merken. Ben je jarig rondom de 13e? Dan ga je een uitgesproken positief jaar tegemoet.
De laatste keer dat we deze planeetstand aan de hemel hadden is november 1993. Weet je nog wat er toen aan de hand was?

Ram
Jij voelt een druk van binnenuit. Je wilt graag iets doen of iets veranderen aan je situatie maar het is nog niet de goede tijd. En dat veroorzaakt frustratie. Het geluk komt van je partner of een andere dierbare die je probeert af te leiden van je dadingsdrang.

Stier
Omdat jouw planeet Venus is ben jij één van de gelukkelingen deze week! Je voelt je alsof je de hoofdprijs hebt gewonnen. Ga er lekker van genieten want dit is bijzonder en komt niet vaak voor. Twijfel je over iets? Dan wordt nu snel duidelijk wat je het beste kunt doen.

Tweelingen
Meestal ben je heel scherp en snel en loop je voor op anderen. Deze week ligt je tempo lager. Onzekerheden spelen op en maken je passief. Van navelstaren word je niet gelukkiger dus laat je op sleeptouw nemen door een vriend(in). Dat is namelijk wel leuk.

Kreeft
Vaak helpt het jou enorm om je gevoelens te analyseren en op een rijtje te krijgen. Dit is zo’n week. Al pratend of schrijvend breng je orde aan in verwarrende gevoelens die je hebt en dat geeft rust. Een uitnodiging van een dierbare maakt je hartstikke blij.

Leeuw
Jij houdt je enigszins afzijdig en kijkt de kat uit de boom. Er is iets dat je niet vertrouwt maar dat kun je niet bewijzen. Het is een gevoel dat te sterk is om te ontkennen. Je krijgt heel goed nieuws van een familielid waar je zelf ook veel aan hebt.

Maagd
Net als de Kreeft maak jij deze week een pas op de plaats. Je maakt de balans op van de afgelopen periode en zet er daarna een streep onder. Aan die nieuwe situatie moet je eerst even wennen alvorens je een nieuw begin kunt maken.

Weegschaal
Jouw planeet Venus komt samen met Jupiter en dat geeft vuurwerk! Een droom wordt werkelijkheid en je zit in een goede positieve flow. Dingen die niet zo lekker lopen zijn ineens veel minder belangrijk omdat jij je focus verlegt.

Schorpioen
Er gebeurt veel in jouw sterrenbeeld, Schorpioen! Het zijn eigenlijk allemaal mooie dingen. Deze week krijg je een aha-beleving! Een oh-zit-dat-zo! Het geeft je direct ruimte en opluchting. En er komt hulp om je enigszins te ontlasten.

Boogschutter

Venus bezoekt jouw planeet Jupiter en dat is positief voor liefde, verbinding en geld. Dit kan een meevaller zijn die je niet zag aankomen of een gulle gift. Maar ook een mooie ontmoeting met iemand. Love is in the air.

Steenbok
Jij bent de richting een beetje kwijt deze week. Liever heb je een doel want dat geeft zekerheid. Maar aangezien je dit niet helder voor ogen hebt, stromen de dingen niet zoals je zou willen. Het advies van een vriend(in) is waardevoller dan jij denkt.

Waterman
Als het je lukt je over te geven aan hoe je leven nu gaat, krijg je een prima week. Wat je dwars zit zijn je meningen. Je zit jezelf dus in de weg. Ergens niks van vinden kan ook en is de beste optie. Er komt zomaar een groot geluk je leven binnen wandelen.

Vissen
Die mooie samenstand van Venus en Jupiter heeft zeker een goed effect op jou, Vissen. Waarschijnlijk voelde je het al aankomen, maar nu het realiteit wordt is het nóg fijner. Het wordt een heerlijke week voor jou. De pot met goed aan het eind van de regenboog is ook voor jou.