Ram
Met zoveel planeten in Steenbok voel jij je als Ram buitengesloten en afgeremd. Heb je nieuwe plannen? Dan kom je veel regels tegen die jouw tempo naar beneden brengen. Je wordt dus gedwongen om concreet en praktisch te worden.

Stier
Als aardeteken vind jij de actuele energie wel prettig. Je weet precies waar je aan toe bent en deze duidelijkheid geeft jou een zekere rust. Wil je een volgende carrièrestap maken? Dan zijn woensdag en donderdag geschikte dagen.

Tweelingen
Er is veel wat moet deze week. Maar er is ook veel wat eindelijk kan! Je werkt hard en boekt goede resultaten. Je hebt een stevige focus en laat je niet zomaar afleiden. Aan het einde van de week ben je trots op jezelf!

Kreeft
Voor jou begint deze week weer een nieuwe Maancyclus. Het is aan jou hoe je hiermee omgaat. Of je ervaart het als moeizaam en traag of je doet er je voordeel mee en laat regels en instanties voor je werken. Neem je verantwoordelijkheid!

Leeuw
Omdat er veel energie gaat naar het teken Steenbok moet je wel mee. Je neemt verantwoordelijkheid en er wordt een beroep gedaan op je leiderskwaliteiten. De beslissing die je rond de 16e neemt heeft vergaande consequenties.

Maagd
Jij ziet het grotere plaatje en krijgt de kans om een volgende stap te zetten met je werk. Deze week boek je resultaten van je inspanningen. Wees niet al te analytisch want daarmee schiet jij jezelf in de voet.

Weegschaal
Je hebt niet zoveel invloed op wat er deze week gebeurt op je werk. Daardoor heb je het gevoel buiten spel te worden gezet. Dat is jouw gevoel! En dit gevoel kun je wel beïnvloeden door er anders naar te kijken.

Schorpioen
Achter de schermen speel jij een belangrijke rol. Jouw talent om dingen heel precies uit te zoeken en je betrouwbaarheid zijn nu nodig. Jij bent deze week de rots in de branding en jouw steun is hard nodig.

Boogschutter
Je ziet een kans aan je voorbijgaan en dat is natuurlijk niet zo leuk. Tot jij je realiseert dat dit misschien wel beter is. Je wordt opgeroepen om rustiger en bedachtzamer te zijn. Je hebt een verantwoordelijkheid die niet bepaald luchtig is.

Steenbok
Dit wordt een uitgesproken goede week voor jou, Steenbok! Je hebt de wind in de zeilen en ontmoet geen weerstand. Pak je kans rond de 16e en wees niet bescheiden. Het is een prima tijd om te oogsten, je hebt het verdiend.

Waterman
Je gaat iets afsluiten met veel plezier. Blij dat het achter de rug is! Na de 16e mogen de vroege Watermannen rekenen op een financiële meevaller. Je bent zeer vriendelijk en welwillend naar anderen, maar zet jezelf op de 1e plaats.

Vissen
Er worden dingen voor jou beslist en heel erg vind je dat niet. Omdat je weet dat het goed gebeurt en het jou helderheid in zaken geeft. Je bent heel erg druk met dingen die moeten gebeuren en je ziet direct de goede resultaten daarvan.