Zodiac sign libra. fashion girl

Ram
Je bent het type dat dingen graag snel doet, maar daar kom je nu niet mee weg. Je moet geconcentreerd zijn en de puntjes op de i zetten. Niet echt jouw stijl maar het kan even niet anders. Je werkt hard en tegen het einde van week ben je supertrots op het resultaat. Terecht, want je hebt iets goeds neergezet.

Stier
Met jouw planeet Venus in het dierenriemteken Weegschaal wordt dit een prima week. Het gaat over verbinden en schoonheid. Een goede week om wat extra aandacht te besteden aan je uiterlijk. Nieuwe kleding en een bezoekje aan de kapper geven je een nog beter gevoel. En je relatie zit in een fijne fase.

Tweelingen
Je bent veel bezig geweest met je relaties en dat heeft je ook met jezelf geconfronteerd. Je moest iets onder ogen komen wat je liever wegdrukt. Deze week neem je de tijd om hier wat dieper over na te denken zodat je je eigen gedrag beter begrijpt. Zeker na woensdag ga je de diepte in! Je ontdekt daar een heel helder inzicht.

Kreeft
Deze week is er een Nieuwe Maan in Weegschaal. De Maan is jouw planeet dus als deze in een belangrijke fase zit merk je dat meteen. Deze Nieuwe Maan gaat over relaties. Zit het goed dan wordt het beter en zit het niet goed dan komt er een anti-climax. Woensdag is de belangrijkste dag van de week voor jou. Het thema is vrijheid.

Leeuw
Om je heen gebeurt er van alles maar jou lukt het om je hoofd koel te houden. Je gaat gewoon je eigen gang. Je biedt een luisterend oor of een sterke schouder aan vrienden die dat nodig hebben en voelt je dankbaar dat het in jouw leven zo gladjes verloopt. In je relatie beleef je een sprookjesachtig moment. Dit hoef je niet te begrijpen met je hoofd, maar beleven met je hart.

Maagd
Onzekere gevoelens in je relatie worden wat minder omdat je inziet waar ze vandaan komen. Net als de Tweelingen ben jij er ook klaar voor om in het diepe te duiken. Gevoelens gaan behoorlijk diep, maar je snapt het wel. Dit kan een hele waardevolle week worden waarin je jezelf goed leert kennen op een positieve manier.

Weegschaal
Het wordt sowieso een heerlijke maand voor jou, Weegschaal. Venus loopt in Weegschaal en dat is altijd positief. Rondom woensdag wordt het toch even spannend. Het evenwicht dat je dacht te hebben wordt verstoord. Je krijgt te maken met een onverwachtse gebeurtenis waardoor je (even) van slag bent. Je moet je plannen gaan omgooien.

Schorpioen
Meestal praat je niet zoveel, maar deze week moet je wel. Dit kan een innerlijke communicatie met jezelf zijn door bijvoorbeeld te schrijven. Maar het kunnen ook intensieve gesprekken zijn met een geliefde. Voor jouw doen ben je heel erg openhartig. Je bespreekt gevoelige dingen en schept helderheid. Dit is uitgesproken positief.

Boogschutter
Je kunt niet alles weglachen, Boogschutter. Dat is meestal jouw manier van omgaan met spannende dingen. Natuurlijk is humor goed om dingen te relativeren, maar nu even niet. Het komt er nu op aan of je je wijsheid kunt toepassen in je leven. Practice what you preach. Wat je zegt heeft een grote impact.

Steenbok
Iets dat in juli dit jaar speelde komt weer terug. Toen zet het niet mee, maar nu krijg je de kans om het recht te zetten. Probeer niet teveel in te grijpen maar laat dingen gaan zoals ze moeten gaan. Wijsheid is deze week beseffen dat je niet meer bent dan een radertje in een groot mechanisme en blij zijn met wat er wél is.

Waterman
Jij hebt het gevoel in een emotionele achtbaan te zitten deze week. Net als je denkt dat alles stabiel is gebeurt er weer iets waardoor alles anders is. Je wordt er erg moe van. Erover nadenken heeft niet zoveel zin. Laat het gewoon gebeuren en tel tot tien.

Vissen
Jouw intuïtie wordt goed gewaardeerd deze week. Zelf heb je een oordeel over wat je waarneemt. Je denkt al snel dat het te extreem is en daarom niet waar. Dat klopt niet. Extreme dingen zijn juist nu aan de orde. Volg dus vooral je gevoel!libra