Ram
Je hebt vaak het hart op de tong. Zeker deze week is dit het geval! Je hebt veel daadkracht en als iemand je in de weg zit raak je behoorlijk gefrustreerd. En dat kan er ongenuanceerd uitkomen…

Stier
Jij bent wat gesloten deze week. De dynamiek in je relatie gaat naar een hoogtepunt en daarna is het wachten tot de rook is opgetrokken. Je voelt goed aan dat je beter even stil kunt houden en niets moet doen.

Tweelingen
Je breidt een einde aan een fase in je leven en maakt snel daarna een nieuw begin. Omdat je anders tegen dingen aankijkt, wordt je visie veel positiever. Ook zet je een eerste stap naar een hele nieuwe toekomst. Die zag je niet aankomen.

Kreeft
Als Kreeft ben je een gevoelsmens en dat weten de mensen om je heen heel goed. Je kunt van een mug een olifant maken want jij beleeft dat werkelijk zo. Deze week ben je stil en zeg je niet zoveel. Je bent veel aan het verwerken en op een rij aan het zetten.

Leeuw
Je hebt je gedeisd gehouden en deze week keer je terug. Je geeft je mening en getuigt daarmee van wijsheid. Je grootste kracht is je humor. Daarmee gaan deuren voor je open.

Maagd
Je hebt een plannetje gemaakt maar je bent nog niet klaar om dit ten uitvoer te brengen. Er moeten nog een paar dingen worden geregeld. Bovendien is het de tijd nog niet. Op of na vrijdag gaat het gebeuren en er zit meteen vaart in.

Weegschaal
Je financiën hebben je aandacht. Zelf ben je er wat somber over, maar in een gesprek met een vriend(in) zie je in hoe je kunt relativeren. De truc zit ‘m in de lange termijn visie.

Schorpioen
Als er één ding is deze week waarvan jij doordrongen raakt, dan is het wel dat je iets zelf moet doen. Wachten op een wonder helpt niet. Zodra je gaan aanpakken gaat de energie weer stromen. Ook krijg je een financiële meevaller.

Boogschutter
Op woensdag gaat de Zon van Schorpioen naar Boogschutter. De komende maand zijn alle Boogschutters jarig! Je krijgt wat meer lucht in een drukkende kwestie. En dat zorgt ervoor dat je iemand opeens veel beter kunt begrijpen.

Steenbok
Dat je wat aardiger voor jezelf zou moeten zijn weet je best. Maar er komt telkens iets tussen waar jij je verantwoordelijk voor voelt. Woensdag en donderdag krijg je hulp en daarmee ook wat meer tijd voor jezelf.

Waterman
Op je werk ben jij degene met visie. Het zou jammer zijn als je die voor jezelf houdt, uit onvrede met de gang van zaken. Als je met de juiste mensen gaat praten en je ideeën geeft, komt de oplossing binnen handbereik.

Vissen
Een droom met veel symboliek blijft in je gedachten. De droom is niet alleen een zuivere reflectie van het proces waar je nu in zit, maar heeft ook een spirituele laag. Als je die hebt ontcijferd kun je contact maken met een diepe bewustzijnslaag in jezelf.