Ram
Jouw week staat in het teken van afronden. Het zijn de laatste loodjes en ja, die wegen het zwaarst. Als Ram doe je dingen graag alleen en dat kan deze week. Of eigenlijk; er zit niets anders op.

Stier
Je doet de dingen graag op jouw manier en wijkt daar liever niet vanaf. De uitdaging van deze week is om van je gebaande paden af te wijken. Je moet rekening houden met een groep mensen.

Tweelingen
Het gaat erom spannen op dinsdag en woensdag. Een verandering kun je niet meer tegenhouden en er moet een knoop worden doorgehakt. Het is even een nauwe doorgang maar daarna is er ruimte.

Kreeft
Sja, welke kant moet je op? Je weet het even niet meer en kunt niet anders dan je overgeven aan de stroom. Dit is een mooie week om je geest tot rust te brengen door te mediteren.

Leeuw
Nu de Zon in Waterman staat moet jij even schakelen. Je moet samenwerken met anderen en je eigen belangen op de 2e plaats zetten. Een ontmoeting is als in een spiegel kijken.

Maagd
Het hoofd koel houden is de enige manier om niet te gespannen te raken. Dinsdag en woensdag kun je voor eens en altijd afrekenen met een lastige kwestie. Maar dat gaat niet zomaar!

Weegschaal
Je verkeerd in goed gezelschap en daar geniet je van. Je voert interessante gesprekken en krijgt nieuwe ideeën. Dit wordt een lekker weekje met weinig drama.

Schorpioen
Aan een pijnlijke kwestie komt nu een eind. Eindelijk, want het heeft lang genoeg geduurd. Je hebt in de afgelopen weken een zeer indrukwekkende prestatie neergezet.

Boogschutter
Je ergens niet mee bemoeien is voor jou niet zo makkelijk. Met al je meningen en vindsels wil je graag overal een stempel op drukken. Maar deze week even niet. Hou je maar afzijdig dat is voor iedereen beter.

Steenbok
Gewoon doorgaan waar je mee bezig bent. Je zit in een nieuwe fase en alles gaat zoals het moet gaan. Je hoeft dus niet te twijfelen als er een nieuwe kans voorbij komt.

Waterman
Het mag op jouw manier! Je hebt de wind mee en hoeft je niet aan te passen. Daar ben je sowieso niet zo goed in. Je wordt nu juist gewaardeerd om je anders-zijn.

Vissen
Loslaten kun jij goed en dat komt deze week aan de orde. Jij snapt de eb en vloed van het leven en weet wanneer het tijd is om iets te laten gaan.