Ram
Jouw planeet Mars gaat naar het dierenriemteken Weegschaal. Hier voelt Mars zich niet zo thuis omdat Weegschaal vrijwel het tegenovergestelde is van Mars. Mars is de actieve krijger die strijdt en niet verbindt, terwijl Weegschaal van de liefde is en wel verbindt. Mars zal dus een beetje moeten dimmen. Kiest hij rechtvaardigheid als missie dan komt hij heel ver. Rammen moeten op hun handen zitten en tot 10 tellen, maar als ze dan hun zwaard van rechtvaardigheid trekken hebben hun acties veel impact!

Stier
Venus staat nog steeds in Weegschaal dus dit wordt een redelijk rustige week voor jou, Stier. Jouw stabiliteit is een verademing met al die strijdvaardigheid van Mars. Jij zorgt ervoor dat de gemoederen niet te hoog oplopen deze week en dat iedereen met z’n beentjes op de grond blijft. Ondertussen voel je dat er iets aan zit te komen en dat klopt. Jouw Venus maakt een hard aspect met Pluto en dat is buigen of barsten in je relaties. Dit speelt rondom de 28e oktober.

Tweelingen
Naast al je drukke dingetjes en dangetjes, al je woordgrapjes, je wist-u-datjes en geklets is dit een week van gevoel. Jouw planeet Mercurius staat gunstig als het om gevoelens gaat. Niet echt jouw terrein want in rationaliseren ben je beter. Toch maar even in je oceaan van emoties duiken want daar ligt een sleutel om van een lastig patroon af te komen. Eenmaal op de bodem zet je je met voeten af en schiet je snel naar de oppervlakte.

Kreeft
Je bent wat meer naar binnen gericht deze week en staat niet met je neus vooraan. Je gaat een keuze maken die veel consequenties heeft en daar neem je de tijd voor. Wel voel je een bepaalde druk van buiten. Mensen verwachten veel van je maar je reageert er even niet op.

Leeuw
Met alleen praatjes red je het niet deze week. Woorden tellen niet, daden wel. En eerlijkheid! Dit maakt je kwetsbaar maar je weet ook dat niet anders kan. Als iemand uit je omgeving zwaar overdrijft volgens jou, geef je lik op stuk.

Maagd
De dingen hun natuurlijke verloop laten gaan is iets dat jij moeilijk vindt met al je controledrift. Het liefst heb je alle touwtjes in handen en zit je overal bovenop. Zodat er niets mis kan gaan. Deze week maak je mee dat als je dat niet doet, het ook goed gaat. Tijd dus om in alle vertrouwen te ontspannen.

Weegschaal
Je relatie geeft je veel vreugde. Er kunnen wel wat misverstanden zijn maar het loopt niet hoog op. Jij zoekt altijd weer naar de verbinding en vindt die ook. Dit is een mooie week om samen met je partner je relatie te verdiepen.

Schorpioen
Jouw tijd van het jaar is aangebroken! Het is een goed begin met veel mogelijkheden. Sta jezelf toe om buiten de grenzen te denken. Grote kans dat je deze week een studie oppakt of naar het buitenland gaat. Het is hoe dan ook een verruimende week.

Boogschutter
Jij kunt niet anders dan bloedserieus zijn. Ook moet je de wijste zijn. Dit wordt dus een intense week voor je. Maar … als je het goed doet met een schitterend resultaat waar je trots op mag zijn! Je hebt dan echt een grote stap gezet.

Steenbok
Een nieuw begin geeft je nieuwe hoop. Je krijgt veel steun van een vriend(in) die onvoorwaardelijk in je gelooft. Dit werkt op een bepaalde manier bevrijdend voor je en stemt je positief. Ga daar maar lekker van genieten. Er moet helemaal niks, maar het mag wel.

Waterman
Je moet niets hebben van mensen die het beter denken te weten dan jij. Dus iedereen die zich tegen je aan bemoeit kan een snauw verwachten. Jij trekt je eigen plan precies zoals jij dat wilt. Een conflict loopt dit keer niet uit de hand.

Vissen
Jij zit heel lekker in de flow deze week. Je hebt inspiratie en ook motivatie om iets moois te maken of te ervaren. Denk aan alle vormen van kunst. Voor jouw doen ben je openhartig over diepe zielenroerselen, omdat het kan. Je ontmoetingen hebben een grote impact.