Ram
Een goede week om strepen te trekken als het om relaties gaat. Je hebt veel geprobeerd en veel bereikt in verbinding met anderen. Ook ben je geduldig geweest en dat is nu bijna afgelopen. Als je zelf niet afrondt wordt het voor je gedaan.

Stier
Je bent een beetje opportunistisch de komende weken. Jouw planeet Venus staat in Boogschutter en dat betekent dat je op zoek gaat naar wijsheid. Je laat je niet regeren door je impulsen maar telt eerst tot tien.

Tweelingen
Jouw planeet Mercurius is op zondag de 3e retrograde gegaan. Dat merk je goed! Je blik richt zich naar binnen en je hoeft even niet met je neus vooraan te staan. Ga er maar vanuit dat er communicatie-misverstanden zijn en dat je agenda omgegooid wordt.

Kreeft
De week begint met een Volle Maan in Tweelingen. Dat betekent voor jou dat je gaat praten. Ook over dingen die je diep beroeren en dat is redelijk uniek. Halverwege de week krijg je te maken met een onmogelijkheid.

Leeuw
Je zit goed in je vel en dan ga jij met zevenmijlslaarzen door het leven. En tja, dan zie je dingen over het hoofd. Je wordt direct teruggefloten en krijgt de kans om een fout te herstellen.

Maagd
Er zit weinig tempo in deze week en dat vind jij niet zo erg. Zo kun je goed de tijd nemen om in alle rust je dingen te doen. Iets uit je recente verleden wordt opnieuw actueel maar je kunt er weinig meer aan doen. Een retrograde Mercurius schopt je plannen in de war.

Weegschaal
Het thema in jouw leven is relaties. Deze week komt er een soort ultiem antwoord waar je het mee mag doen. Je krijgt een inzicht over je gedragspatroon dat jou niet dient. Tijd om er korte metten mee te maken.

Schorpioen
Mars is onderweg naar jouw teken en op zaterdag staat hij in Schorpioen. Dat is zeer positief want Mars hoort hier thuis. Voor jou betekent het dat je veel energie hebt en moeiteloos door allerlei illusies en bedrog heen prikt.

Boogschutter
De hele maand december wordt er een om te onthouden. De liefde weet jou te vinden en ook met je banksaldo gaat het goed. Goed nieuws dus! En omdat jij lekker in je hummetje bent, zijn tegenvallers niet zo heel erg.

Steenbok
Het lijkt een stilte voor de storm, maar niets is minder waar. Centraal deze week staat voor jou dingen regelen. Veel communiceren, veel schrijven en mogelijk ook reizen. Wegens de retrograde Mercurius gaat dat niet soepel en zoals jij gepland hebt.

Waterman
Pak nog je kans deze week, want anders vis je achter het net. Iets dat je hebt laten lopen in een recent verleden komt opnieuw voorbij dus wees alert. Gevoelszaken laat je even links liggen. Liever benader je deze dingen rationeel.

Vissen
Het lijkt net alsof niemand jou wil horen en dus zwijg je maar. Jij weet wel beter maar je onzekerheid doet je terug trekken. Spreken als je gevraagd wordt is niet iets wat veel mensen kunnen. Jij wel. Wees er maar trots op.