Ram
Jij zit in een goede flow want je planeet Mars heeft de wind van de weldoener Jupiter in de rug. Je bent al moedig en deze week overmoedig. Je bent bereid een risico te nemen in de liefde. Financieel moet je een beetje oppassen!

Stier
Het beroemde moment van de waarheid maak jij mee in het begin van deze week. Het is erop of eronder en niets ertussenin. Alles is liefde en liefde is alles. Of je beëindigt een relatie en er komen nare waarheden naar boven, of je begint aan de relatie van je leven.

Tweelingen
Er is een zekere spanning tussen wat je wilt op de lange termijn, en de mogelijkheden op de korte termijn. Plannen moeten dus worden bijgesteld. Vanaf donderdag word je veel realistischer. Je krijgt te maken met beperkingen en neemt je verantwoordelijkheid.

Kreeft
Jij trekt je terug achter de schermen waar je veel meer voor elkaar krijgt. Dit is niet direct zichtbaar voor de buitenwereld. Liefdesaangelegenheden houden je ’s nachts wakker. Je weet niet wat (niet) te doen. Volg je gevoel!

Leeuw
Dit wordt een spannende week voor jou, Leeuw. De liefde dwingt je op je knieën en je moet al je aannames en vooral ook je trots laten varen. Erkennen dat jij niet sterker bent dan de liefde en daar blind op vertrouwen. Kun je best.

Maagd
Je bent van onschatbare waarde voor een goede vriendin. Jouw emotionele support is stabiel en de ander heeft het nodig. Jij bent niet zelfzuchtig en verwacht niet zoveel terug. Je meningen laat je achterwege, maar je denkt er wel het jouwe van.

Weegschaal
Je kunt niet alles al wil je dat wel. Fysiek krijg je te maken met onmogelijkheden door bv een griep of verkoudheid. Je denkt over je verleden na en neemt een grootse beslissing welke een nieuwe toon voor je toekomst zet. Familie kan soms erg lastig zijn …

Schorpioen
Net als veel andere dierenriemtekens krijg jij ook een brandende liefdeskwestie voorgeschoteld. Je maakt een groots begin of een dramatisch einde mee. Dit hakt er behoorlijk in en je hebt tijd nodig om dit te verwerken.

Boogschutter
Het liefst ga je op reis en laat je alles achter je. Lekker naar een warm land en alles vergeten. Maar of dat gaat is nog maar de vraag. Verplichtingen die je hier hebt lopen niet weg en je moet aan de bak. Een goede week om wat extra geld te verdienen.

Steenbok
Jij hebt tijd vrijgemaakt om meer thuis te zijn maar het lijkt wel alsof niemand het kan waarderen. Later in de week ben jij degene waar men bij aanklopt. Je spreekt wijze woorden en je realistische kijk op relationele kwesties is hard nodig.

Waterman
Wat jou betreft wordt een affaire omgezet in een vaste relatie. Je stelt je kwetsbaar op maar de ander niet. Wie is er banger? Oefen geen druk uit want dat werkt averechts. De ander heeft tijd nodig. Kun jij leven met de onzekerheid?

Vissen
Of je bent ontzettend druk deze week en raakt bedolven onder al het werk dat gedaan moet worden, of je haakt af en duikt onder de wol. Je hoofd koel houden is moeilijk want je hebt heel wat te verwerken deze week. Zorg voor voldoende slaap.